Quattack! Woensdag 4 maart met de Harige Haiku Club en een open haiku stage

Standaard

De volgende Quattack gaat door op woensdag 4 maart met een optreden van de Harige Haiku Club en een open haiku stage.

19u Volxkeuken
20u31 De Harige Haiku Club
20u43 Open haiku stage

Breng je eigen of gecoverde haiku’s op de open haiku stage! Inschrijven vooraf is optioneel en kan via facebook of queerilla@yahoo.com. Avond zelf inschrijven kan ook nog. Max 5 haiku’s per persoon. Maximum is bespreekbaar. Corruptie en vriendjespolitiek is hierbij alomtegenwoordig.

Wat is Quattack? De eerste woensdag van de maand nemen we de volxkeuken in het Anarchistisch Centrum Assez over. De bar wordt gerund door queers, en we geven één of meerdere queer artiesten een half uurtje tijd om hun ding te doen. Meer info over ’t Assez: https://acgent.wordpress.com/. Elke woensdag en vrijdag is er volxkeuken.

Wat is de Harige Haiku Club?
De Harige Haiku Club ontstond eind 2015 in een gekaapte zolderkamer aan zee. Een jaar later stonden ze meerdere malen op het cabaret van de welgekende feestjes van Queerilla, waren ze te lezen als centerfold van de Queergazet 2.2 en was hun ledenaantal met de helft vermeerderd.

De Harige Haiku Club maakt poëzie toegankelijk. Verwacht je aan haiku’s volgens de regels van de kunst en haiku’s die zich nergens iets van aantrekken. Haiku’s met humor en haiku’s die je doen nadenken. Nadenken over het leven en nadenken over als ze wel ergens op slaan. Op onverwachte momenten passeert er misschien zelfs een limerick.

Adres: Sparrestraat 1A, 9000 Gent (bruine poort)

5maart

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s